Markis i Uppsala

Markis i Uppsla

Är du ute efter en markis i Uppsala? Letar du efter terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa Sandatex-kvalitet?

Då har du hittat till Markisrea, som är specialist på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Malmö och i hela landet.

Efter 25 år på nätet är vi Sveriges första bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i premium kvalitet till ett billigt pris.

Beställ din markis hos oss och betala tryggt och säkert med Klarna. Hos Markisrea hittar du svensktillverkade markiser i absolut högsta kvalitet till det bästa priset.

Markis i Uppsala

Markiser Uppsala

Terrassmarkis

En beställd terrassmarkis från Markisrea är en av den starkaste och mest hållbara terrassmarkisen på den svenska marknaden. Din terrassmarkis måttillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markisen är utrustad med mycket kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium och de kraftiga invändiga fjädrarna håller duken sträckt. Vi rekommenderar dig att komplettera med radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

Markisen är helt underhållsfri.

Köp markis i Uppsala

Fönstermarkis

En fönstermarkis från oss är en modern markis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Fönstermarkisen måttillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markisens egna kassett samt stativ består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. Välj om du vill manövrera din fönstermarkis bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Fönstermarkisen är helt underhållsfri.

Köp markis i Uppsala

Sandatex markisväv

Markisväven från Sandatex är i högsta möjliga kvalitet. Du kan välja fritt ur Sandatex stora kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Har du redan en markis som behöver ny markisväv? Beställ då en uppsydd duk till din gamla markis. Mät duken, fyll i och skicka in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Det kan kännas som en djungel att välja färg till din markis.

Till din hjälp har vi sammanställt några färgtips som kan hjälpa dig på traven. Det finns också möjlighet att du beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

Tillbehör

Du kan måttanpassa din markis och välja den färg du önskar, men det finns också många olika tillbehör du kan välja mellan.

Vill du använda din markis vid regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Sunsetsceen i frontskenan på din markis får du som ett extra uterum under din terrassmarkis.

Du kan få din markis till den bekvämlighet som passar dig och din situation där du bor.

Teknisk information

Inför ditt köp av markis, följ gärna våra råd och den tekniska information vi har till respektive markis.

Köp markis i Uppsala

Markisrea är en etablerad nätbutik som sedan tjugofem år tillbaka säljer måttgjorda terrassmarkiser och fönstermarkiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Istället för måttagning, montering eller hembesök erbjuder vi dig möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att du ska kunna montera på egen hand, oavsett om det är terrassmarkis eller fönstermarkis.

Våra markiser måttillverkas i svensk fabrik och ger dig stor möjlighet och flexibilitet att anpassa din markis precis så som du vill ha den.