Markis i Västerås

Markis i Västerås

Har du hamnat hör för att du letar efter markis i Västerås? Du kanske är ute efter att beställa terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa Sandatex-kvalitet?

Du har i vilket fall hamnat rätt då Markisrea är specialist på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Örebro och i hela landet.

Vi på Markisrea har över 25 år sålt markiser på nätet och är en av Sveriges första bland markisleverantörer som riktar sig till kunderna som är ute efter måttgjorda markiser i hög kvalitet, till ett bra pris.

Beställ din markis hos oss och betala tryggt och säkert med Klarna. Du kanske också vara trygg i att din markis är svensktillverkad i absolut högsta kvalitet till Sveriges bästa priser.

Markis i Västerås

Markiser Västerås

Terrassmarkis

Hos oss beställer du de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. En fördel att markisen måttillverkas i svensk fabrik är att du kan få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Rent kvalitetsmässigt är markiserna utrustade med mycket kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium. De mycket kraftiga invändiga fjädrarna på markisen håller också duken sträckt. Vi rekommenderar dig att använda tillbehöret radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

Visste du att terrassmarkisen är helt underhållsfri?

Köp markis i Västerås

Fönstermarkis

Hos oss beställer du en modern fönstermarkis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Som med våra terrassmarkiser måttillverkas även fönstermarkiserna i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markisen är i fantastiskt kvalitet, då exempelvis kassett och stativ består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. Hur vill du manövrera din markis? Med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag?

Visste du att fönstermarkisen är helt underhållsfri?

Köp markis i Västerås

Sandatex markisväv

Vi kan stolt säga att markisväven är i högsta möjliga kvalitet. Från Sandatex stora kollektion kan du välja fritt med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Om du har markiser som behöver ny markisväv kan du beställa en uppsydd duk. Du får först mäta de befintliga dukarna, sedan fylla i och skicka in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Känns det som en djungel att välja rätt färg på markisduken?

Vi vet att det kan vara svårt och därför har vi sammanställt några färgtips som kan hjälpa dig på traven. Du kan tryggt veta att du kan beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

Tillbehör

Du kan måttanpassa din markis och du kan även komplettera med många olika tillbehör.

Vid regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. För kyligare sommarkvällar rekommenderar vi Sunsetsceen i frontskenan.

Välj de tillbehör som ger dig den bekvämlighet som passar dig och din situation där du bor.

Teknisk information

För mer information kan du fråga oss, följa våra råd samt den tekniska informationen.

Köp markis i Västerås

Vi på Markisrea säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet till förmånliga priser och har gjort de senaste 25 åren. Måttagning, montering eller hembesök är inget vi erbjuder, utan ger dig istället möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris. Vi levererar svenska markiser inom Sverige!

Markiserna är smart utvecklade för att monteras på egen hand och är därför mycket lätta att montera själv. Ta en titt i våra monteringsbeskrivningar för terrassmarkis eller fönstermarkis.

Att markiserna är måttgjorda i svensk fabrik ger oss och dig stor möjlighet och flexibilitet att anpassa din markis precis så som du vill ha den.