Köpvillkor

Beställningsinformation

Markisrea drivs av Sunova AB (556584-4387).

Att beställa och köpa markiser genom oss på Markisrea skall vara lätt och smidigt. Det är viktigt för oss att ert markisköp skall kännas bra och att du som kund skall bli nöjd. Vår förhoppning är att du önskar återkomma till oss med dina ev. framtida markisköp.

Markisrea är en etablerad nätbutik som säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser via vår hemsida. Vi erbjuder ingen måttagning, montering och hembesök mm. Istället erbjuder vi dig möjlighet att köpa kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Markis med udda mått

Fönstermarkis: Du kan välja att beställa din fönstermarkis med udda breddmått. När du beställer din markis väljer du först bredd och armutfall. Det är viktigt att den utgångsbredd du väljer är större än det udda breddmått du önskar. Vi har måttspann på våra markiser som prislistan utgår från.

Exempel: Din fönstermarkis ska ha måttet 232 cm. Välj då bredd 240 cm och ange 232 cm i rutan under ”Udda mått”.

Terrassmarkis: Önskar du beställa en terrassmarkis med udda breddmått, kontakta oss och ange dina mått så återkommer vi med en offert till dig.

Bekräftelse

Efter du lagt din beställning skickas en orderbekräftelse till dig via e-post. Det är mycket viktigt att du som kund granskar denna bekräftelse omgående och kontrollerar att allt är rätt.

Vi startar upp hanteringen med tillverkningen så snabbt som möjligt.

Retur & ångerrätt

Eftersom det är måttillverkade varor vi tillverkar lämnar vi ingen retur eller ångerrätt på beställda varor.

Den stora fördelen med att alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik är att vi har stor möjlighet och flexibilitet att anpassa din markis precis så som du vill ha den.

Betalning

Betalning sker vanligtvis med Swish vid beställningen för snabb och smidig leveranshantering. Alternativt mot efterkrav, vilket innebär att du betalar till Schenker i samband med deras avisering inför utkörning. Markiser upp till 200 cm bredd hämtas normalt på närmaste Schenkerombud istället.

Beställer du en terrassmarkis över 600 cm behöver du betala denna med Swish vid beställning, då efterkrav ej är möjligt.

En expeditionsavgift på 695 kr tas ut på varje order. Denna avgift täcker de kostnader vi har för emballage, lastning samt för administrationskostnader.

Alla priser på hemsidan är inkl. moms.

Leverans

Succè för 25-årskampanjen!

Vi förlänger kampanjen! Beställ dina markiser nu så får du ta del av alla erbjudande i 25-årskampanjen (se nedan). Just nu får du dessutom 30 % på alla markiser så passa på!

Leverans från fabriken ca 10 arbetsdagar från beställningsdatum. Bekräftelse skickas ut till dig efter lagd beställning med leveransinformation.

Alla våra markiser granskas och genomgår en noggrann kontroll innan de packas in och skickas till dig.

25-årskampanj!

Vid köp av tillbehöret Sunflex vinklingsfunktion får du just nu ett inbyggt vattenpass i frontskenan på din terrassmarkis utan kostnad.

25-årskampanj!

Gratis uppgradering till vårt lyxiga lackade aluminiumtak med inbyggd borstlist när du köper tillbehöret aluminiumtak till din terrassmarkis.

25-årskampanj!

Nu ingår fjärrkontroll när du köper markis med SG radiomotor. Styr dina markiser bekvämt från insidan ..eller ta med ut på terrassen!

25-årskampanj!

Nyhet! Nu får du extra starka lackerade terrassmarkisarmar med brottsäkert Dyneema®band i knäleden när du köper din terrassmarkis av oss. Rostiga vajrar och kedjor som kan gå av tillhör det förflutna!

25-årskampanj!

Nyhet! SoftRoller patenterade dukrör Ø80 mm på alla Terrassmarkiser med valfri motor ger en starkare markis med minimal dukdeformation (A) jämfört med vanliga terrassdukrör (B) på Ø70mm.
Nyhet! Fönstermarkiser har nu Ø70mm dukrör när du köper valfri motor till dem (Standarddukrör till fönstermarkiser är på Ø43 mm)

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Vi levererar de varor du beställt direkt till dig, fraktfritt med Schenker inom Sverige, oavsett om du köper en fönstermarkis eller flera stora terrassmarkiser.

Markiserna levereras till din adress i gatuplan på körbar väg. Chauffören kan behöva hjälp av mottagaren att lyfta/bära tunga varor.

Små markiser upp till 200 cm bredd skickas normalt till närmaste Schenkerombud.

Kontrollera varan

Inför leveransen packas beställda varor noggrant in, vi har därför mycket få fraktskador. Vi ber dig ändå att vid leveransen noga syna kartongerna. Om några synliga skador upptäcks måste du göra en anmärkning på kvittensdelen som chauffören får med sig samt omgående anmäla skadan till oss.

Som kund bör du öppna förpackningarna inom 5 dagar för att kontrollera varan. Eventuella fel eller skador som upptäcks måste anmälas till oss senast 5 dagar från leverans.