Markisduk – beställ uppsydd duk

Uppsydd markisduk

Sveriges billigaste markisduk beställer du hos oss!

Utöver våra markiser och tillbehör har du också möjligheten att beställa en uppsydd markisduk till din befintliga markis.

Markisrea säljer endast kvalitetsvävar. Vi rekommenderar därför markisvävar från Sandatex eller MarkisreaSelect®-kollektionen i första hand.

Om du så önskar kan vi även sy upp markisväv från andra fabrikat så som Dickson eller Sattler till dina markiser.

Observera att vår moderna specialiserade sömnadsavdelning endast är anpassad att sy uppsydd markisduk till markiser. Vi syr inte annan typ av sömnad som exempelvis markisväv till balkongskydd.

Mät din befintliga markisduk, fyll i formuläret så återkommer vi med en offert!

Markisduk, fönstermarkis

Hur beställer jag en ny markisduk?

Steg 1

Välj den dukfärg du önskar till din nya markisduk. Se aktuella dukfärger under våra fönstermarkiser och terrassmarkiser. Färgnumret är siffran i produktnamnet, exempelvis ”Sandatex 5407/92” eller ”Dickson 8902” eller ”Sattler 314 010

Steg 2

Mät upp din gamla duk exakt. Observera att du behöver fälla ut markisduken helt innan du mäter.

Steg 3

Fyll i dukfärg, antal, bredd, höjd och om du vill ha kappan rak eller vågig eller ingen kappa alls. Observera att kappan är en separat, löstagbar del som inte kan efterbeställas.

Komplettera sedan med dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig för en offert.

Dukbyte på Terrassmarkis och fönstermarkis

Vi syr en kanal uppe och nere på markisduken samt en kanal i den löstagbara kappan (om du beställt en sådan). Det är lätt att dra av den gamla markisduken och ersätta med en ny och fin markisduk från t.ex. Sandatex.

Med ny markisduk till dina befintliga markiser får du ett nytt och fräscht utseende till en låg kostnad!

Här nedan bjuder vi på ett filmtips hur du kan göra för att byta till ny markisduk på din gamla terrassmarkis på ett enkelt och smidigt sätt.