Uppsydd markisduk

Sveriges billigaste markisduk beställer du hos oss!

Utöver våra markiser och tillbehör har du också möjligheten att beställa uppsydd markisduk. Mät din befintliga markisdukar, fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert!

Markisrea säljer endast kvalitetdukar. Vi rekommenderar därför markisvävar från Sandatex. Hittar du inte din nuvarande Sandatex markisväv bland markisvävarna kan det vara så att den tyvärr har utgått. Ibland har dock Sandatex kvar av gamla markisvävar, återkoppla därför med markisdukens mått så kollar vi upp om Sandatex fortfarande har väven kvar i lager trots att den har utgått. Vi kan även oftast sy upp markisdukar från andra fabrikat så som t.ex. Sattler till dina befintliga markiser.

Observera att vår moderna specialiserade sömnadsavdelning endast är anpassad att sy uppsydd markisduk till markiser. Vi syr alltså inte annan typ av sömnad som exempelvis balkongskydd mm.

 

HUR BESTÄLLER JAG EN NY DUK?

STEG 1

Välj den vävfärg du önskar till din nya markisduk. Se aktuella vävfärger från Sandatex under terrassmarkis och fönstermarkis. Vävfärg nummret är siffran under varje markisbild, exempelvis ”Sandatex 5407/92”. Det går också att få offert på markisdukar från andra fabrikat, exempelvis ”Dickson 8902” eller ”Sattler 314 010”

Färgråd

STEG 2

Mät upp din gamla markisduk exakt, alltså dukens bredd och höjd. Observera att du behöver fälla ut hela markisduken innan du mäter.

STEG 3

Fyll i vävfärg, antal, bredd, höjd och om du vill ha kappan rak, vågig eller ingen kappa. Observera att kappan är en separat, löstagbar del som inte kan efterbeställas.

Komplettera sedan med dina kontaktuppgifter och skicka din förfrågan så återkommer vi med en offert inom kort.

DUKBYTE PÅ TERRASSMARKIS OCH FÖNSTERMARKIS

Vi syr en kanal uppe och nere på markisduken samt en kanal i den separata löstagbara kappan (om du beställt en sådan). Det är lätt att dra av den gamla markisduken och ersätta den med en ny och fin markisduk.

Med ny markisduk till dina befintliga markiser får du ett nytt och fräscht utseende till en låg kostnad!

Offert – Uppsydd markisduk

  Ange önskad dukfärg

  Fyll i antal, bredd och höjd i centimeter (se exempel nedan)

  Exempel:
  1st Bredd 487cm x Höjd 258cm (Exempel)
  2st Bredd 192cm x Höjd 142cm (Exempel)
  3st Bredd 137cm x Höjd 142cm (Exempel)