Markis i Göteborg

Markis i Göteborg

Letar du efter markis i Göteborg? Du kanske är ute efter att beställa terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa Sandatex-kvalitet?

Du har hittat rätt. Vi på Markisrea är specialister på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Göteborg och i hela landet.

Markisrea är efter hela 25 år på nätet Sveriges första, och är originalet, bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i premium kvalitet, men samtidigt billigt via nätet.

Beställ din markis smidigt hos oss – och betala säkert med Klarna. Vi har svensktillverkade markiser i absolut högsta kvalitet till Sveriges bästa priser.

Markis i Göteborg

Markiser Göteborg

Terrassmarkis

En beställd terrassmarkis från oss på Markisrea är en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Alla våra terrassmarkiser måttillverkas i en svensk fabrik och du kan därför anpassa din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Alla markiser är utrustade med mycket kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium. De kraftiga invändiga fjädrarna håller duken sträckt. Vi rekommenderar tillvalet radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

Markiserna är dessutom helt underhållsfria.

Köp markis i Göteborg

Fönstermarkis

En fönstermarkis från oss på Markisrea är en modern fönstermarkis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Alla våra fönstermarkiser måttillverkas i en svensk fabrik och du kan därför anpassa din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markisens kassett samt stativ består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. Du kan välja om du vill manövrera dina fönstermarkiser bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Precis som våra terrassmarkiser är fönstermarkiserna helt underhållsfria.

Köp markis i Göteborg

Sandatex markisväv

Markisväven från Sandatex är i högsta möjliga kvalitet. Välj fritt ur Sandatex breda kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Har du redan befintliga markiser som behöver ny markisväv? Beställ uppsydd duk till dina befintliga markiser. Mät dukarna, fyll i och skicka in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Vi vet, det kan kännas som en djungel att välja färg.

Vi har, till er hjälp, därför sammanställt några färgtips som kan hjälpa er på traven. Dessutom kan du alltid beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

Tillbehör

Du kan redan måttanpassa din markis och välja den färg du önskar, men det finns också många olika tillbehör du kan välja mellan.

Vill du använda din terrassmarkis vid regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Med tillbehöret Sunsetsceen i frontskenan får du en uterumskänsla under din terrassmarkis. Perfekt vid lite kyligare sommarkvällar.

Våra tillbehör ger dig den bekvämlighet som passar dig och din situation där du bor.

Teknisk information

Vill du ha mer information inför ditt köp av markis/markiser? Följ våra personliga råd och den tekniska information vi har till respektive markis.

Köp markis i Göteborg

Företaget Markisrea är en etablerad nätbutik som sedan 25 år tillbaka säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder dock ingen måttagning, montering eller hembesök. Istället kan vi erbjuda dig möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Alla terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att sättas upp på egen hand – vilket gör de lätta att montera själv. Det finns monteringsanvisningar för terrassmarkis och fönstermarkis.

Den stora fördelen med att alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik är flexibiliteten. Vi har stor möjlighet och flexibilitet att anpassa din markis precis så som du vill ha den. Markisrea levererar svenska markiser inom Sverige!