Markis i Helsingborg

Markis i Helsingborg

Letar du markis i Helsingborg? Letar du efter att beställa en terrassmarkis, en fönstermarkis eller bara en uppsydd markisduk till dina befintliga markis i bästa kvalitet?

Då har du ju hittat rätt, för vi på Markisrea är specialister på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Helsingborg och i hela landet.

Efter 25 år på nätet är Markisrea Sveriges första, och originalet, bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i högsta kvalitet till ett förmånligt pris.

Du  kan beställa din markis hos oss och betala säkert och tryggt med Klarna. Det vi är bäst på är svensktillverkade markiser i absolut högsta kvalitet och dessutom till Sveriges bästa priser.

Markis i Helsingborg

Markiser Helsingborg

Terrassmarkis

En beställd terrassmarkis från Markisrea är en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Alla våra terrassmarkiser är måttgjorda i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markiserna har kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium, leder av pressgjuten aluminium och de mycket kraftiga invändiga fjädrarna håller duken sträckt. Som tillval rekommenderar vi radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

En stor fördel är att terrassmarkisen är underhållsfri.

Köp markis i Helsingborg

Fönstermarkis

En beställd fönstermarkis från Markisrea är en modern fönstermarkis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Alla våra fönstermarkiser är måttgjorda i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Kassett och stativ är gjorda av kraftiga aluminiumprofiler och är hellackade för att stå emot väder och vind. Styr dina fönstermarkiser bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

En stor fördel är att fönstermarkisen är underhållsfri.

Köp markis i Helsingborg

Sandatex markisväv

Sandatex markisväv är i högsta möjliga kvalitet och du kan välja fritt ur deras stora kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Förutom nya markiser kan du även beställa enbart uppsydd duk till dina befintliga markiser. Då får du mäta dina befintliga dukar, skicka in dina uppgifter till oss – så återkommer vi inom kort med offert!

Gratis vävprover

Om det känns svårt att välja färg på markisduken har vi sammanställt några färgtips som kan hjälpa dig. Därefter kan du också beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

Tillbehör

Du kan välja mellan många olika tillbehör till din markis. Som exempelvis tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion som ger ordentlig vattenavrinning – om du vill använda din terrassmarkis vid regn. Vill du skapa uterumskänsla under din terrassmarkis kan du välja tillbehöret Sunsetsceen, som sätts i frontskenan på din markis. Du kan välja de tillbehör du behöver för att ge dig själv den bekvämlighet du är ute efter och efter situationen där du bor.

Teknisk information

Vidare information inför ditt köp kan du få genom att kontakta oss och/eller via den tekniska informationen vi har till vardera markis.

Köp markis i Helsingborg

Som etablerad nätbutik, med över 25 år på nacken, säljer vi på Markisrea måttgjorde markiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Vi har valt bort måttagning, montering eller hembesök för att istället kunna erbjuda dig möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Du kan vara lugn i att alla våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att sättas upp på egen hand och är därför mycket lätta att montera själv. Du kan alltid använda våra monteringsanvisningar som hjälp till din terrassmarkis eller fönstermarkis.

Eftersom markiserna måttillverkas i svensk fabrik finns den möjligheten och flexibiliteten att anpassa din markis precis som du vill ha den. De svensktillverkade markiserna levererar vi inom hela Sverige!