Markis i Jönköping

Markis i Jönköping

Letar du efter markis i Jönköping? Oavsett om du vill beställa terrassmarkiser, fönstermarkis eller uppsydda markisdukar har du hittat rätt!

Vi på Markisrea är specialister på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Jönköping och i hela landet.

Med över 25 år som näthandel var vi Sveriges första bland markisleverantörer att leverera måttgjorda markiser i högsta kvalitet till ett rimligt och bra pris över nätet! Att markiserna är svensktillverkade med hög kvalitet är vi stolta över.

När du beställer din markis hos oss kan du tryggt och säkert betala med Klarna.

Markis i Jönköping

Markiser Jönköping

Terrassmarkis

Våra terrassmarkiser är bland de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Att markiserna dessutom måttillverkas i svensk fabrik ger dig möjligheten att få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Materialmässigt är de mycket kraftiga lackade vikarmar tillverkade i strängpressad aluminium och markisens leder tillverkade av pressgjuten aluminium. De invändiga fjädrarna är mycket kraftiga och håller markisduken sträckt.

För en smidig manövrering rekommenderar vi radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis.

Glöm heller inte att markisen dessutom är helt underhållsfri.

Köp markis i Jönköping

Fönstermarkis

Våra fönstermarkiser är moderna med bland annat lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Precis som med våra terrassmarkiser måttillverkas även alla fönstermarkiser i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

För att stå emot väder och vind är både markisens kassett och stativ gjorda av kraftiga aluminiumprofiler och är dessutom hellackade.

Du kan välja själv om du vill manövrera din fönstermarkis bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Och precis som terrassmarkisen är fönstermarkisen helt underhållsfri.

Köp markis i Jönköping

Sandatex markisväv

Markisvävarna från Sandatex håller högsta möjliga kvalitet och från deras egna stora kollektion hittar du allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Markisväven kan du också beställa om enskild uppsydd duk till redan befintlig markis. Du behöver då mäta din befintliga markisduk, skicka in dina önskemål och uppgifter till oss – därefter återkommer vi med offert!

Gratis vävprover

Eftersom det ibland kan verka svårt att veta vilken färg på markisduken man ska välja försöker vi hjälpa dig på traven. Dels kan du själv beställa gratis färgprov från  Sandatex och dels kan du ta del av våra färgråd vi sammanställt.

Tillbehör

Missa inte alla tillbehör du kan anpassa din markis med, efter att du angett mått och färg. Det finns många tillbehör att välja mellan för att du ska kunna hitta den kombination du vill ha. Anpassa efter din bekvämlighet och dina förutsättningar.

Några tips vi har är exempelvis Sunflex vinklingsfunkion som ger en ordentlig vattenavrinning om du vill använda din markis i regnväder. Om det istället är kyliga sommardagar kan du komplettera med Sunsetsceen i frontskenan på din terrassmarkis och på det sättet skapa en härlig uterumskänsla.

Teknisk information

Behöver du mer information inför ditt köp av markis? Tveka inte på att rådfråga oss och ta gärna del av den tekniska informationen vi har för vardera markistyp.

Köp markis i Jönköping

Svensktillverkade och måttgjorda markiser i hög kvalitet till förmånliga priser – det är och har varit det vi sålt i över 25 år. Markisrea erbjuder ingen måttagning, montering eller hembesök utan vi har istället fokuseras på att ge dig möjligheten att just hitta kvalitetsmarkiser till Sveriges bästa priser. Vi levererar inom Sverige.

Det finns stora fördelar att tillverka och måttanpassa markiserna i Sverige och det är främst för att kunna ge flexibiliteten att få den precis som du vill – efter dina behov och förutsättningar.

För själva monteringen är det bra att veta att alla våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att kunna monteras på egen hand. Med våra monteringsanvisningar till hjälp är markiserna lätta att montera. Vi har monteringsanvisningar för terrassmarkis och fönstermarkis.