Markis i Köpenhamn

Markis i Köpenhamn

Letar du efter markis i Köpenhamn? Oavsett om du vill beställa fönstermarkiser, terrassmarkiser eller uppsydda markisdukar har du hittat rätt!

Markisrea är specialister på markiser och har lång erfarenhet i markisbranschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Köpenhamn.

Med över 25 år som näthandel var vi bland Sveriges första markisleverantörer att leverera måttillverkade markiser i högsta kvalitet till ett rimligt och bra pris! Vi är stolta över att våra markiser är svensktillverkade och med hög kvalitet.

Betala tryggt och säkert när du beställer din markis.

Markis i Köpenhamn

Markiser Köpenhamn

Terrassmarkis

Visste du att våra terrassmarkiser är bland de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden? Att markiserna dessutom måttillverkas i svensk fabrik ger dig dessutom möjligheten att få din markis efter den bredd och armutfall du behöver.

Terrassmarkiserna har god kvalitet och de mycket kraftiga lackade vikarmarna är tillverkade i strängpressad aluminium samtidigt som markisens leder är tillverkade av pressgjuten aluminium. De invändiga fjädrarna på terrassmarkisen är mycket kraftiga och håller markisduken sträckt och snyggt.

För att ge dig en så smidig manövrering som möjligt rekommenderar vi radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis.

Ett extra plus är att terrassmarkisen är helt underhållsfri.

Köp markis i Köpenhamn

Fönstermarkis

Våra fönstermarkiser är moderna och för att skydda markisduken mot yttre påverkan är bland annat aluminiumkassetten lackad. Även våra fönstermarkiser är måttanpassas och tillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

För att vara stark mot väder och vind är markisens kassett och stativ tillverkade av kraftiga aluminiumprofiler och dessutom är de hellackade.

Hur vill du manövrera din fönstermarkis? Bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag?

Ett extra plus är att fönstermarkisen är helt underhållsfri.

Köp markis i Köpenhamn

Sandatex markisväv

Markisvävarna som kommer från Sandatex håller högsta möjliga kvalitet. De har en stor egen kollektion av markisvävar där du hittar du allt från enfärgade till randiga vävar.

Du kan självklart också beställa en markisväv som enskild uppsydd duk till redan befintlig markis. Mät din befintliga markisduk, skicka in dina önskemål och dina uppgifter till oss. Därefter återkommer vi med offert!

Gratis vävprover

För att göra det enklare för dig när du ska välja färg på din markisduk kan du beställa gratis färgprov via Sandatex. Vi har också försökt hjälpa dig ytterligare på traven med våra tips och råd inför val av färg.

Tillbehör

Bredd, armutfall och färg kan du välja helt själv och det är samma sak med våra tillbehör. Det finns många olika tillbehör för dig att välja mellan. Detta för att du ska kunna hitta den kombination du vill ha och kunna anpassa efter din bekvämlighet och dina förutsättningar.

Vi har redan några tips till dig!

  • Skaffa ordentlig vattenavrinning med Sunflex vinklingsfunkion, perfekt för regnigt väder
  • Skapa ett härligt uterum på kyliga sommarkvällar genom att använda Sunsetsceen i frontskenan på din terrassmarkis

Teknisk information

Om du behöver hjälp och råd inför ditt köp av markis kan du både kontakta oss eller ta del av den tekniska informationen vi sammanställt. Du ska vara trygg och säker inför ditt köp.

Köp markis i Köpenhamn

Vi är stolta över att kunna erbjuda svensktillverkade och måttgjorda markiser i hög kvalitet till förmånliga priser. Vi på Markisrea erbjuder dock ingen måttagning, montering eller hembesök utan vi har istället valt att fokusera på att ge dig möjligheten att just hitta kvalitetsmarkiser till bästa pris.

Det finns flera fördelar att tillverka och måttanpassa markiserna i Sverige och det är främst för att vi kan ge dig flexibiliteten att få den precis som du vill – efter dina behov och förutsättningar.

Att montera din markis ska vara enkelt och alla våra markiser är smart utvecklade för att kunna monteras på egen hand. Vi har också sammanställt beskrivningar för montering av både terrassmarkis och fönstermarkis för att du ska kunna få upp dina markiser själv.