Markis i Linköping

Markis i Linköping

Letar ni markis i Linköping? Vill ni beställa terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till era gamla markiser i bästa Sandatex kvalitet?

Då har ni hittat rätt. Markisrea är specialist på markiser och har genom åren fått många nöjda kunder i Linköping och i hela landet.

Markisrea är efter 25 år på nätet Sveriges första, och är originalet, bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i högsta kvalitet, billigt via nätet.

Beställ er markis hos oss – betala säkert med Klarna.

Markis i Linköping

Markiser Linköping

Terrassmarkis

Att beställa terrassmarkis från Markisrea ger er en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Alla våra terrassmarkiser måttillverkas i svensk fabrik och ni kan därför få er markis i den bredd och armutfall ni önskar.

Bra att veta är att markiserna är utrustade med mycket kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium. De mycket kraftiga invändiga fjädrarna håller dessutom duken sträckt. Vi rekommenderar radiomotor med fjärrkontroll till er terrassmarkis för smidig manövrering.

Bästa av allt, markisen är helt underhållsfri.

Köp markis i Linköping

Fönstermarkis

En fönstermarkis från oss ger er en modern fönstermarkis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Alla våra fönstermarkiser måttillverkas i svensk fabrik och ni kan därför få er markis i den bredd och armutfall ni önskar.

Markisens kassett och stativ består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. Välj om ni vill manövrera era fönstermarkiser bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Fönstermarkisen är också helt underhållsfri.

Köp markis i Linköping

Sandatex markisväv

Sandatex markisväv håller premium kvalitet. Ni kan välja fritt ur Sandatex stora kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Har ni redan markiser som behöver ny markisväv? Beställ uppsydd duk till era gamla markiser. Mät de befintliga dukarna, fyll i och skicka in formuläret till oss så återkommer vi till er inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Det kan kännas som en djungel för er att välja färg.

Till er hjälp har vi sammanställt några tips som kan hjälpa er på traven. Dessutom kan ni beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

Tillbehör

Ni kan redan från start måttanpassa er markis och välja den färg ni önskar, men det finns också många olika tillbehör ni kan välja mellan.

Vill ni använda terrassmarkisen vid regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Med Sunsetsceen i frontskenan på er terrassmarkis får ni en ”uterumskänsla” under er terrassmarkis. Perfekt vid kyligare sommarkvällar.

Med våra tillbehör till er markis får ni den bekvämlighet som passar er och er situation där ni bor.

Teknisk information

Vill ni ha ytterligare information inför ditt köp av markis/markiser? Följ gärna våra råd och den tekniska informationen vi har till respektive markis.

Köp markis i Linköping

Vi är en etablerad nätbutik som sedan 25 år tillbaka säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder er ingen måttagning, montering eller hembesök. Istället erbjuder vi er möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Alla våra markiser är utvecklade för att sättas upp för egen hand. De är därför mycket lätta för er att montera själva. Ta en titt på våra  monteringsanvisningar för både terrassmarkis eller fönstermarkis.

Den stora fördelen med att alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik är att vi har stor möjlighet och flexibilitet att anpassa er markis precis så som ni vill ha den. Vi på Markisrea levererar svenska markiser inom Sverige!