Markis i Malmö

Markis i Malmö

Är du på jakt efter markis i Malmö? Är du efter terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa Sandatex-kvalitet?

Markisrea är specialist på markis/markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Malmö och i hela landet.

Efter 25 år på nätet, är Markisrea Sveriges första, samt även originalet, bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i premium kvalitet, men samtidigt billigt via nätet.

Beställ dina markiser hos oss – betala säkert med Klarna. Hos oss hittar du svensktillverkade markiser i absolut högsta kvalitet till Sveriges bästa priser.

Markis i Malmö

Markiser Malmö

Terrassmarkis

Beställ en terrassmarkis från Markisrea och få en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Alla våra terrassmarkiser vi erbjuder måttillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Terrassmarkiserna är utrustade med mycket kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium. Markiserna är mycket kraftiga invändiga fjädrarna håller duken sträckt. Som tillbehör rekommender vi radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

Terrassmarkisen är dessutom helt underhållsfri.

Köp markis i Malmö

Fönstermarkis

Att köpa en fönstermarkis från oss ger dig en modern fönstermarkis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Alla våra fönstermarkiser vi erbjuder måttillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Kassett samt stativ på markisen består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. Välj till om du vill manövrera dina fönstermarkiser bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Precis som med våra terrassmarkiser är fönstermarkiserna också helt underhållsfria.

Köp markis i Malmö

Sandatex markisväv

Sandatex markisväv är i högsta möjliga kvalitet. Välj helt fritt ur Sandatex stora kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Har du redan idag markiser som behöver ny markisväv? Beställ en uppsydd duk till dina gamla markiser. Mät de gamla dukarna, fyll i dina uppgifter och skicka in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Det kan absolut kännas som en djungel att välja färg, vi vet.

Till din hjälp har vi därför sammanställt några färgtips som kan hjälpa dig på traven. Du kan alltid beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

Tillbehör

Förutom att måttanpassa din markis och välja den färg du önskar, finns det också många olika tillbehör du kan välja mellan.

Vill du använda terrassmarkisen vid exempelvis regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Tillbehöret Sunsetsceen i frontskenan på din terrassmarkis ger dig en ”uterumskänsla” under din terrassmarkis – perfekt vid lite kyligare sommarkvällar.

Genom våra tillbehör får du den bekvämlighet som passar dig och din situation där du bor.

Teknisk information

Vill du ha ytterligare information inför ditt kommande köp av markis/markiser? Följ den tekniska information vi har till respektive markis.

Köp markis i Malmö

Vi på Markisrea driver en etablerad nätbutik som sedan 25 år tillbaka säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder dock ingen måttagning, montering eller hembesök utan kan istället erbjuda dig möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att kunna sättas upp på egen hand. De är därför mycket lätta att montera själv. Montering av terrassmarkis eller montering av fönstermarkis.

Den största fördelen med att våra markiser måttillverkas i svensk fabrik är att vi har stor möjlighet och flexibilitet att anpassa din markis precis så som du vill ha den.

Kort sagt, vi levererar svenska markiser inom Sverige!