Markis i Norrköping

Markis i Norrköping

Letar du efter markis i Norrköping? Letar du efter att beställa terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa kvalitet från Sandatex?

Du har du hittat rätt – Markisrea är nämligen specialist på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Norrköping och i hela landet.

Efter tjugofem år på nätet är Markisrea Sveriges första, och är originalet, bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i premium kvalitet, men samtidigt billigt via nätet. Dessutom är våra markiser tillverkade i Sverige.

Beställ din nya markis hos oss – och betala självklart säkert med Klarna.

Markis i Norrköping

Markiser Norrköping

Terrassmarkis

En terrassmarkis från oss på Markisrea är en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på svenska marknaden. Våra terrassmarkiser är måttgjorda och tillverkas i svensk fabrik – främst för att få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markisens kraftiga lackade vikarmar är tillverkade i strängpressad aluminium och markisens leder av pressgjuten aluminium. Markisen har också mycket kraftiga invändiga fjädrar som håller duken sträckt. Radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis rekommenderas för smidig manövrering.

En terrassmarkis från oss är dessutom helt underhållsfri.

Köp markis i Norrköping

Fönstermarkis

En fönstermarkis från oss på Markisrea är en modern fönstermarkis med bland annat lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Våra fönstermarkiser är måttgjorda i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Fönstermarkisen är utrustad med kassett samt stativ som består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. För manövrering av dina fönstermarkiser, välj antingen bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

En fönstermarkis från oss är dessutom helt underhållsfri.

Köp markis i Norrköping

Sandatex markisväv

Markisväven som används till våra markiser är i högsta möjliga kvalitet. Sandatex har en bred kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar att välja mellan.

Kanske har du redan markiser som du önskar ny markisväv till? Du kan enkelt beställ uppsydd duk till din befintliga markis. Mät de befintliga dukarna, skicka in dina uppgifter till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Att välja färg på sin markisväv kan vara svårt, vi vet själva hur det är. Vi har försökt ge hjälp på traven med ett par färgtips som vi sammanställt. Utöver det finns också alternativet att beställa gratis vävprov markisvävarna från Sandatex.

Tillbehör

För det första kan du måttanpassa din markis som du vill och för det andra kan du komplettera med många olika tillbehör.

Om du är ute efter en terrassmarkis att använda i regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Vill du framkalla en uterumskänsla under kyliga sommarkvällar rekommenderar vi Sunsetsceen i frontskenan på din terrassmarkis.

Det finns många tillbehör och du kan anpassa fritt för att passa din bekvämlighet och dina förutsättningar.

Teknisk information

Vi har teknisk information för dig att ta del av, för ytterligare information. Sedan kan du alltid kontakta oss för råd inför ditt köp.

Köp markis i Norrköping

Som etablerad nätbutik i över 25 år har vi stor erfarenhet inom markiser. Det vi är starka på är att sälja måttanpassade markiser i hög kvalitet och till ett bra pris. Att de är svensktillverkade ger mycket flexibilitet och möjligheter samt att du alltid kan forma slutresultatet själv med valda tillbehör.

Vi erbjuder ingen måttagning, montering eller hembesök, utan satsar istället på att ge dig större möjlighet att köpa kvalitetsmarkiser till bästa möjliga pris. Däremot är alla våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att sättas upp på egen hand. De är därför mycket lätta att montera själv och du kan alltid använda våra monteringsanvisningar till hjälp, se terrassmarkis eller fönstermarkis.

Vi är stolta över att leverera svensktillverkade markiser inom hela Sverige!