Markis i Örebro

Markis i Örebro

Letar du markiser eller markis i Örebro? Letar du efter terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa kvalitet?

Då behöver du inte leta längre. Vi på Markisrea är specialister på just markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Örebro och i hela landet.

Markisrea är efter våra 25 år tillgängliga på nätet Sveriges första, och är originalet, bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i premium kvalitet, men samtidigt billigt.

Beställ din terrassmarkis eller fönstermarkis hos oss – betala säkert med betalmetoden Klarna. Vi erbjuder alltså svensktillverkade markiser i absolut högsta kvalitet till Sveriges bästa priser.

Markis i Örebro

Markiser Örebro

Terrassmarkis

En beställd terrassmarkis från oss på Markisrea ger en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna som finns på den svenska marknaden. Alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik och du kan få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markiserna är utrustade med väl kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium. De väl kraftiga invändiga fjädrarna håller duken sträckt. Vi rekommenderar dig att använda radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

En stor fördel, markisen är dessutom helt underhållsfri.

Köp markis i Örebro

Fönstermarkis

En fönstermarkis från oss är en modern fönstermarkis med en lackad aluminiumkassett som ger skydd från yttre påverkan. Alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Kassett och stativ består av väl kraftiga aluminiumprofiler som är hellackade för att stå emot väder och vind. Välj om du vill hantera dina fönstermarkiser bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

En stor fördel, markisen är dessutom helt underhållsfri.

Köp markis i Örebro

Sandatex markisväv

Markisväven är i högsta möjliga premium kvalitet. Välj fritt av färger ur Sandatex stora kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Behöver du en ny markisväv? Beställ uppsydd duk till dina befintliga markiser. Det är bara att mäta de befintliga dukarna, fyll i och skicka in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Det kan kännas som en djungel att välja färg på din markisduk.

Till din hjälp har vi sammanställt ett par färgtips som kan hjälpa dig på traven. Visste du att du kan beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex?

Tillbehör

Du kan redan från start måttanpassa din markis och välja den färg du önskar, men utöver detta finns självklart många olika tillbehör du kan välja mellan.

Vill du använda din terrassmarkis vid exempelvis regnväder rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Med Sunsetsceen i frontskenan på ger du dig en ”uterumskänsla” och passar perfekt vid lite kyligare sommarkvällar.

Genom att komplettera med våra tillbehör till din markis får du den bekvämlighet som passar dig och din situation där du bor.

Teknisk information

Behöver du ytterligare information inför ditt köp? Fråga oss, följ våra råd och den tekniska information vi har till respektive markis.

Köp markis i Örebro

Markisrea som företag är en etablerad nätbutik som sedan 25 år tillbaka säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder tyvärr ingen måttagning, montering eller hembesök. Istället erbjuder vi dig möjlighet att köpa svensktillverkade markiser med hög kvalitet till bästa möjliga pris.

Alla våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är smart utvecklade för att monteras upp på egen hand. Markiserna är därför mycket lätta att montera, ta gärna monteringsansvisningarna till hjälp; terrassmarkis eller fönstermarkis.

Den stora fördelen med att alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik är att vi har stor möjlighet och flexibilitet att anpassa markiserna efter dina önskemål.