Markis i Oslo

Markis i Oslo

Letar du efter markis i Oslo? Oavsett om du är ute efter att beställa terrassmarkiser, fönstermarkis eller uppsydda markisdukar har du hittat rätt!

Vi på Markisrea är nämligen specialister på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Oslo.

Med över 25 år som näthandel var vi först i Sverige som markisleverantör att leverera måttgjorda markiser i högsta kvalitet till ett rimligt och bra pris över nätet! Att markiserna är tillverkade i Sverige med hög kvalitet är vi stolta över.

När du beställer din markis hos oss kan du betala både säkert och tryggt.

Markis i Oslo

Markiser Oslo

Terrassmarkis

Våra terrassmarkiser är bland de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna du kan hitta på den svenska marknaden. Att markiserna dessutom måttillverkas i svensk fabrik ger dig möjligheten att få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Rent materialmässigt är de väl kraftiga lackade vikarmar tillverkade i strängpressad aluminium och markisens leder är tillverkade av pressgjuten aluminium. Markisens invändiga fjädrarna är mycket kraftiga och håller markisduken sträckt.

För en smidig manövrering rekommenderar vi att du kompletterar med en radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis.

Markisen är dessutom är helt underhållsfri.

Köp markis i Oslo

Fönstermarkis

Våra fönstermarkiser är moderna och utrustade med bland annat lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Som våra terrassmarkiser måttillverkas även alla fönstermarkiser i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

För att markisen ska kunna stå emot väder och vind är både markisens kassett och stativ gjorda av kraftiga aluminiumprofiler och är dessutom hellackade.

Välj själv om du vill manövrera din fönstermarkis bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Och som terrassmarkisen är fönstermarkisen helt underhållsfri.

Köp markis i Oslo

Sandatex markisväv

Markisvävarna från Sandatex håller högsta möjliga kvalitet och används till alla markiser. Från deras egna stora kollektion hittar du allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Markisväven kan du även beställa som enskild uppsydd duk till din redan befintliga markis. Det du behöver göra är att mäta din befintliga markisduk, skicka in dina uppgifter till oss för att vi därefter ska återkomma med offert!

Gratis vävprover

Det kan ibland vara svårt att bestämma vilken färg på markisduken man ska ha. Vi försöker hjälpa dig på traven genom att dels tipsa om att beställa gratis färgprov från  Sandatex och dels kan du ta del av våra färgråd vi sammanställt.

Tillbehör

Glöm inte att ta en titt på de tillbehör du kan anpassa din markis med. Det finns många tillbehör för dig att välja mellan för att du ska kunna hitta den kombination du vill ha. Du kan anpassa helt efter din bekvämlighet och dina förutsättningar.

Här kommer några tips:

  • Sunflex vinklingsfunkion ger en ordentlig vattenavrinning om du vill använda din markis i regnväder
  • Sunsetsceen i frontskenan på din terrassmarkis skapar en härlig uterumskänsla och passar för kyliga sommarkvällar

Teknisk information

Skulle du behöva mer information inför ditt köp av markis? Du är du varmt välkommen att rådfråga oss och ta gärna del av den tekniska informationen vi har för vardera markistyp.

Köp markis i Oslo

Det vi är specialister på och sålt över nätet under alla år är just svensktillverkade och måttgjorda markiser i hög kvalitet till förmånliga priser. Istället för att erbjuda måttagning, montering eller hembesök fokuserar vi istället på att ge dig möjligheten att just hitta kvalitetsmarkiser till Sveriges bästa priser.

Det finns självklart stora fördelar att tillverka och måttanpassa markiserna i Sverige och det är främst för att vi ska kunna ge dig flexibiliteten att få markisen eller markiserna precis som du vill – efter dina behov och förutsättningar.

Själva monteringen kan du själv faktiskt lösa. Våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är nämligen smart utvecklade för att kunna monteras på egen hand. Med våra monteringsanvisningar till hjälp är både terrassmarkisen och fönstermarkisen lätta att montera. Läs gärna våra monteringsanvisningar för terrassmarkis och fönstermarkis.