Markis i Stockholm

Markis i Stockholm

Letar du markis i Stockholm? Vill du beställa terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa Sandatex kvalitet?

Då har du hittat rätt. Markisrea är specialist på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Stockholm och i hela landet.

Markisrea är efter 25 år på nätet Sveriges första, och är originalet, bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i premium kvalitet, men samtidigt billigt via nätet.

Beställ din markis hos oss – betala säkert med Klarna. Svensktillverkade markiser i absolut högsta kvalitet till Sveriges bästa priser.

Markis i Stockholm

Markiser Stockholm

Terrassmarkis

En beställd terrassmarkis från Markisrea är en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Alla våra terrassmarkiser måttillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markiserna är utrustade med mycket kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium. De mycket kraftiga invändiga fjädrarna håller duken sträckt. Vi rekommenderar radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

Markisen är dessutom helt underhållsfri.

Köp markis i Stockholm

Fönstermarkis

En fönstermarkis från oss är en modern fönstermarkis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Alla våra fönstermarkiser måttillverkas i svensk fabrik och du kan därför få din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Kassett samt stativ består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. Välj om du vill manövrera dina fönstermarkiser bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Precis som med våra terrassmarkiser är fönstermarkiserna helt underhållsfria.

Köp markis i Stockholm

Sandatex markisväv

Markisväven är i högsta möjliga kvalitet. Välj fritt ur Sandatex stora kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Har du redan markiser som behöver ny markisväv? Beställ uppsydd duk till dina gamla markiser. Mät de befintliga dukarna, fyll i och skicka in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

Gratis vävprover

Det kan kännas som en djungel att välja färg, vi vet.

Till er hjälp har vi därför sammanställt några färgtips som kan hjälpa er på traven. Dessutom kan du beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

Tillbehör

Du kan redan från start måttanpassa din markis och välja den färg du önskar, men det finns också många olika tillbehör du kan välja mellan.

Vill du använda terrassmarkisen vid regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Med Sunsetsceen i frontskenan på din terrassmarkis får du en ”uterumskänsla” under din terrassmarkis. Perfekt vid lite kyligare sommarkvällar.

Med våra tillbehör till din markis får du den bekvämlighet som passar dig och din situation där du bor.

Teknisk information

Vill du ha ytterligare information inför ditt köp av markis/markiser? Följ våra råd och den tekniska information vi har till respektive markis.

Köp markis i Stockholm

Markisrea är en etablerad nätbutik som sedan 25 år tillbaka säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder ingen måttagning, montering eller hembesök. Istället erbjuder vi dig möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Alla våra terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att sättas upp på egen hand. De är därför mycket lätta att montera själv. Se monteringsanvisning terrassmarkis eller fönstermarkis.

Den stora fördelen med att alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik är att vi har stor möjlighet och flexibilitet att anpassa din markis precis så som du vill ha den. Vi levererar svenska markiser inom Sverige!