Markis i Uppsala

Är du ute efter en markis i Uppsala? Letar du efter terrassmarkis och fönstermarkis eller bara uppsydda markisdukar till dina gamla markiser i bästa Sandatex-kvalitet?

Då har du hittat till Markisrea, som är specialist på markiser och har lång erfarenhet i branschen. Vi har genom åren fått många nöjda kunder i Malmö och i hela landet.

Efter 25 år på nätet är vi Sveriges första bland markisleverantörer som riktar sig till kunder som önskar köpa måttgjorda markiser i premium kvalitet till ett billigt pris.

Beställ din markis hos oss och betala tryggt och säkert med Klarna. Hos Markisrea hittar du svensktillverkade markiser i absolut högsta kvalitet till det bästa priset.

MARKISER UPPSALA

TERRASSMARKIS

En beställd terrassmarkis från oss på Markisrea är en av de starkaste och mest hållbara terrassmarkiserna på den svenska marknaden. Alla våra terrassmarkiser måttillverkas i en svensk fabrik och du kan därför anpassa din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Alla markiser är utrustade med mycket kraftiga lackade vikarmar i strängpressad aluminium samt leder av pressgjuten aluminium. De kraftiga invändiga fjädrarna håller duken sträckt. Vi rekommenderar tillvalet radiomotor med fjärrkontroll till din terrassmarkis för smidig manövrering.

Markiserna är dessutom helt underhållsfria.

FÖNSTERMARKIS

En fönstermarkis från oss på Markisrea är en modern fönstermarkis med lackad aluminiumkassett som skyddar markisduken från yttre påverkan. Alla våra fönstermarkiser måttillverkas i en svensk fabrik och du kan därför anpassa din markis i den bredd och armutfall du önskar.

Markisens kassett samt stativ består av kraftiga aluminiumprofiler som dessutom är hellackade för att stå emot väder och vind. Du kan välja om du vill manövrera dina fönstermarkiser bekvämt med sol- och vindautomatik, radiomotor med fjärrkontroll eller manuellt med in/utvändigt linuppdrag.

Precis som våra terrassmarkiser är fönstermarkiserna helt underhållsfria.

SANDATEX MARKISVÄV

Markisväven från Sandatex är i högsta möjliga kvalitet. Välj fritt ur Sandatex breda kollektion med allt från enfärgade till randiga markisvävar.

Har du redan befintliga markiser som behöver ny markisväv? Beställ uppsydd duk till dina befintliga markiser. Mät dukarna, fyll i och skicka in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med en offert!

GRATIS VÄVPROVER

Vi vet, det kan kännas som en djungel att välja färg.

Vi har, till er hjälp, därför sammanställt några färgtips som kan hjälpa er på traven. Dessutom kan du alltid beställa gratis vävprov på våra markisvävar från Sandatex.

TILLBEHÖR

Du kan redan måttanpassa din markis och välja den färg du önskar, men det finns också många olika tillbehör du kan välja mellan.

Vill du använda din terrassmarkis vid regn rekommenderar vi tillbehöret Sunflex vinklingsfunkion för ordentlig vattenavrinning. Med tillbehöret Sunsetsceen i frontskenan får du en uterumskänsla under din terrassmarkis. Perfekt vid lite kyligare sommarkvällar.

Våra tillbehör ger dig den bekvämlighet som passar dig och din situation där du bor.

TEKNISK INFORMATION

Vill du ha mer information inför ditt köp av markis/markiser? Följ våra personliga råd och den tekniska information vi har till respektive markis.

KÖP MARKIS I UPPSALA

Företaget Markisrea är en etablerad nätbutik som sedan 25 år tillbaka säljer måttgjorda markiser i hög kvalitet, men till mycket förmånliga priser. Vi erbjuder dock ingen måttagning, montering eller hembesök. Istället kan vi erbjuda dig möjlighet att köpa svensktillverkade kvalitetsmarkiser på nätet till bästa möjliga pris.

Alla terrassmarkiser och fönstermarkiser är utvecklade för att sättas upp på egen hand – i syfte att det ska vara lätt att montera själv. Det finns monteringsanvisningar för terrassmarkis och fönstermarkis.

Den stora fördelen med att alla våra markiser måttillverkas i svensk fabrik är flexibiliteten. Vi har stor möjlighet och flexibilitet att anpassa din markis precis så som du vill ha den. Markisrea levererar svenska markiser inom Sverige!