Extra Dyneema® terrassmarkisarm

Terrassmarkis med tre markisarmar samt en närbild på knäled terrassmarkisarmExtra stark terrassmarkis!

Med en extra tredje terrassmarkisarm blir markisen 50% starkare och ännu mer vindtålig!

Det är de kraftiga dolda fjädrarna inuti terrassmarkisarmarna i kombination med det brottsäkra Dyneema® bandet över knäleden som gör att markiser från Markisrea tål mer och spänner duken bättre än de flesta andra fabrikat.

Vill man dessutom ha en tredje terrassmarkisarm gör detta att man får en extremt bra och vindtålig markis då man ju får 50% starkare fjäderspänn tack vare den extra terrassmarkisarmen. Det är styrkan på fjädrarna, kvaliteten på komponenter överlag samt antal terrassmarkisarmar som styr hur tålig en utfälld markis är i olika väder. Eftersom en terrassmarkis med tre armar blir mycket starkare och mer vindtålig blir den därmed också för tung att veva manuellt. Välj därför Radiomotor med fjärrkontroll för bekväm reglering från både inomhus och utomhus alternativt Kabelmotor med fast inomhusbrytare.

Du kan välja till en extra tredje terrassmarkisarm till de flesta storlekar av terrassmarkiser. Dyker inte tillvalet extra terrassmarkisarm upp i beställningsformuläret betyder det att en tredje arm inte får plats på denna bredd av terrassmarkis och kan därmed inte väljas.

Vi använder endast starka lackerade premium terrassmarkisarmar med brottsäkert Dyneema® band i knäleden när du köper din terrassmarkis av oss. Rostiga vajrar och kedjor som kan gå av tillhör det förflutna!